Przepisy Polędwica z sosem kubańskim Łosoś w zaprawie sezamowej Kebab jagnięcy po marokańsku Cukinia z rusztu Argentyński sos Chimichurri Stek wołowy z masłem Roquefort Żeberka – cierpliwość nagrodzona Soczysty kurczak z grilla Schabowy z solanki Hamburgery – standard amerykański Łosoś na (cedrowej) desce Kurze pałki Kurczak Tandoori Przepisy na skrzydełka na ostro Azjatycki kurczak na szybko Nadziewane piersi kurczaka Kurczę marynowane w maślance Szparagi à la Steve Kurczak na puszce piwa Kurczak w stylu tajskim Łosoś na desce w zieleninie Yakitori – coś małego do piwa Łopatka w strzępach Szaszłyki z kurczaka po japońsku z sałatką ryżową Konfitura czosnkowa Kotlety jagnięce po afgańsku Przepis na sos barbecue do żeberek