Przepisy Schabowy z solanki Szaszłyki z kurczaka po japońsku z sałatką ryżową Łosoś na (cedrowej) desce Filety pstrąga w ziołach Nadziewane piersi kurczaka Konfitura czosnkowa Przepis na sos barbecue do żeberek Żeberka – cierpliwość nagrodzona Stek wołowy z masłem Roquefort Kurczak Tandoori Łosoś na desce w zieleninie Kebab jagnięcy po marokańsku Polędwica z sosem kubańskim Argentyński sos Chimichurri Cukinia z rusztu Kurczak w stylu tajskim Kotlety jagnięce po afgańsku Łosoś w zaprawie sezamowej Azjatycki kurczak na szybko Soczysty kurczak z grilla Kurczak na puszce piwa Kurze pałki Szparagi à la Steve Przepisy na skrzydełka na ostro Yakitori – coś małego do piwa Hamburgery – standard amerykański Kurczę marynowane w maślance